Motivation

Jag har äntligen hittat motivationen igen, är tillbaka både på hästryggen och på gymmet varje dag, så det känns helt underbart. Det gäller att prioritera det, visst jag kan va skittrött om kvällarna för jag ska hinna med allt jag vill, men det är det värt, för vad gott man sover då! Har även skapat en Instagram där jag uppdaterar om träning och mat, den heter hhannafitness för er som känner att ni vill följa mig där, men den är privat och jag godkänner bara de jag vill ska följa mig.
Lägesuppdatering nu då, har varit lite dåligt på bloggfronten...
Jobbet - har fått förlängt ännu 6 veckor så nu har jag ett mindre vik till 19 mars på 60%. 
Skolan - väntar på två omtentor som jag känner att jag faktiskt har en chans att klara båda två, sen är det en kvar jag ligger efter med om jag nu får godkänt! 
Hästarna - Nova har varit halt efter hon vilat och ännu mera halt när hon hade vilat mer, har idag varit på hoppträningen och håller alla tummar och tår för att hon är fräsh i morgon! Tänkte bara jogga henne i skogen på hackamore. Wella håller jag på lite med när tiden räcker till, hon behöver bygga självförtroende och lita på mig. 
Träningen - som sagt så har jag kommit tillbaka till mina rutiner och mer rutiner med träning innebär lättare att hålla kosten bra, så vi kämpar vidare för beach 2017, borde va min tur att va beachsnygg i år! ;) 
 
Hästarna fick ta hand om julgranen, mums sa dem.