Jobbhelg

Ännu en jobb helg snart avklarad, eller ja, en natt kvar av två. Ska bli så skönt att vara ledig på helgerna framöver i fyra veckor! Kan ju bli inringd men då är det dubbelt betalt som gäller så då tackar jag nog ja, troligtvis! Idag har jag sovit till 13, tanken var att jag skulle sova till 15.30 men det gick inte! Låg ändå kvar i sängen till 14 i hopp om att somna om en stund till, men men.. Brukar ändå inte vara några problem att jobba även om jag bara sovit till 12-13, vilket är skönt. I natt är det ju dock en timme extra.... Tröttheten kommer i efterhand, dvs imorgon när jag går av så sover jag till 14 och sedan somnar jag säkert innan 22 på kvällen. Idag väntade iallafall en överaskning av mamma och pappa. Ida och jag hade ingen aning bara om att vi skulle vara påklädda vid 16 redo att åka, dresscode; lite uppklädd. Jag körde och de guidade oss, vi hamnade utanför Kalmarsalen där vi skulle gå på teater, och sen åt vi ute, supertrevligt! Hästarna fick vila idag båda två, imon får vi köra lite extra hårt istället!
Anledningen varför jag sitter vid datorn nu var egentligen för att jag skulle skicka in mina arbeten som skulle in senast imon och jag visste inte vilken tid det var så skickade in de nu. 
Vi körde förresten förbi ett hus på Fredrikslundsgatan som har spökat ut inför halloween, häftigt, på bilden syns bara en del men tycker det är så kul när folk verkligen går in för saker! Ta en sväng förbi om ni är ute på vägarna när det är mörkt! 
Edit: Lärdom: Kolla på bilden när du tagit den, särskilt om du tänker lägga upp den på bloggen....