Fredag

Nova var svullen idag med men lite mindre. Hon haltar inte och visar ingenting så hon fick ändå följa med till paddocken, fast i grimma. Jag red Petit medans Nova gick runt lite på volten med Josse. Det går alltid skit när jag rider Petit när någon kolla nu för tiden. Och så är jag sur på en person som snackar skit om mig och mina hästar, säger inga namn men den personen kan ta sig någonstans :) 
Vill bara säga att Petit är svårriden och jag klarar knappt av henne själv ibland och jag har ridit i 12 år! Har ridit henne i två år och kan henne näst intill utantill. Hon är jävligt stark och har en egen vilja, ett typiskt ponnysto med överenergi. Hon vet inte själv vart hon ska ta vägen ibland.. Jag tar inte åt mig av vad du säger (nähe varför skriver du detta då?) för att jag tycker att det är så jävla lågt att snacka skit när man själv rider som en kratta! Tror inte denna personen läser min blogg, och det är väl lika bra det! 
Nova kan inte mycket och jag känner henne knappt så det är klart det inte ser perfekt ut när jag rider henne, men vi lär oss båda två, har haft henne i lite mer än en månad.. Jisses!
Det var allt för mig idag, godnatt!